martes, 4 de diciembre de 2007

CRITERIS D'AVALUACIÓ DEL MÒDUL DE SOCORRISME I PRIMERS AUXILIS

AVALUACIÓ

Serà de tipus formativa i tindrà com a objectiu formar i corregir les possibles errades, a més es donarà una qualificació final d’apte o no apte segons s’hagen superat o no les proves d’aigua, i a més les corresponents als primers auxilis i a la part conceptual del socorrisme aquàtic.

L’objectiu del procés d’avaluació és localitzar on experimenta dificultats l’alumne per a assolir els objectius proposats i intentar resoldre els problemes de forma individual per tal d’ajudar a assolir-los.

Aspectes a considerar:

En aquest mòdul tot i que hi ha dues parts ben distintes: primers auxilis i socorrisme aquàtic, hi ha certs continguts i objectius comuns a aquestes dues parts. Però per tal d’aclarir a l’hora de l’avaluació quins són els percentatges corresponents a cada part, especificarem a continuació aquest aspecte:

Primers auxilis: teòric i pràctic ________30%

Socorrisme aquàtic: teòric___________20%

Pràctic__________40%

La part actitudinal, on està inclosa l’assistència a classe tindrà un valor del 10%.

Per a tenir dret a l’avaluació continua s’ha d’assitir al menys al 70% de les classes.

Apartat teòric: per a poder obtenir la mitja en els dos blocs (primers auxilis i socorrisme aquàtic) s’han d’haver superat ambdós almenys en un 5. En cas contrari es recuperarà la part no superada en març. Si tampoc es supera, en juny s’haurà de recuperar la part teòrica completa (primers auxilis i socorrisme aquàtic)

Per a que el mòdul estiga aprovat, a banda del que ja s’ha comentat s’ha d’obtenir APTE en cadascuna de les proves pràctiques de socorrisme aquàtic. Si hi ha alguna prova no superada es recuperarà en març. Si continua sense aprovar-se, en juny s’hauran de repetir totes i cadascuna de les proves pràctiques. La nota teòrica de socorrisme aquàtic i la nota de primers auxilis es mantindrà.

Si en juny no s’ha aprovat el mòdul, es repetirà TOT el curs següent.

Al llarg del curs l’alumnat haurà de presentar uns treballs sobre el mòduls, la nota dels quals es comptabilitzarà en l’apartat que corresponga.

Qualificació:

1a Avaluació:

En la primera avaluació la qualificació serà el resultat d’aplicar els percentatges anteriors.

Primers auxilis: teòric i pràctic ________30%

Socorrisme aquàtic: teòric___________20%

Pràctic__________40%

2a Avaluació (final):

La part teòrica i pràctica de primers auxilis serà la mitjana de la nota de la primera i la segona avaluació.

La part teòrica de socorrisme aquàtic serà la mitjana de la nota de la primera i la segona avaluació.

La part pràctica de socorrisme aquàtic serà la nota obtinguda com a resultat de les proves físiques d’aigua que es realitzaran al final de la segona avaluació. Les notes de les proves físiques de la primera avaluació no es tenen en compte per a traure la nota final.


TEMPORALITZACIÓ

La duració total del mòdul són 110 hores. S’imparteixen 5 hores setmanals de les quals dues es donen a l’aula i corresponen a primers auxilis i a la part teòrica de salvament aquàtic. Les tres hores restants s’imparteixen en la piscina municipal de Mislata.

No hay comentarios: